Неділя
05.05.2024
07:04
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
ВОЛОДИМИРІВСЬКА ЗШ І-ІІІ ступенів
Головна » 2015 » Лютий » 13 » Колишніх солдатів не буває
19:00
Колишніх солдатів не буває

З метою посилення  військово – патріотичного виховання  у Володимирівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. 12.лютого 2015 року відбувся загальношкільний захід: усний журнал на тему «Колишніх солдат не буває»

     На першій сторінці «Володимирівка – маленький Сталінград» учні вшанували пам'ять тих, хто ліг у Братську могилу, захищаючи  рідну Володимирівку зі зброєю в руках у грізному січні 1944 року та односельчан, які не повернулися з Великої Вітчизняної війни. Про ці події розповідає експозиція в музеї історії села, яку відвідали учні напередодні.

 

     Другу сторінку усного журналу «Афганістан болить в моїй душі» учні присвятили вшануванню громадян, які виконували військовий обов’язок на території інших держав та з нагоди 26-ої річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Серед них і випускники нашої школи, про яких розповів учень 10 класу, член «Історико – краєзнавчого» гуртка Шелест Максим(Керівник: Євенко С.С.).

     Презентацію «Афганська війна 1979 – 1989» підготували члени гуртка «Євроклубу» (Керівник: Маніцька Н.П.)

     Сільський бібліотекар, з якою школа тісно співпрацює, Жайворонка Н.М. презентувала  тематичну виставку «Час і досі не загоїв рани».

     Нікого не залишила байдужим літературно – музична композиція на третій сторінці «Допоки цвіте калина…», яка присвячувалась героїчним подвигам українських воїнів, боротьбі за територіальну цілісність і незалежність України. Жоден українець не може стояти осторонь, коли його країна в небезпеці, коли ллється кров, коли руйнуються не тільки села й міста, а й долі людські

                                      .

     Учні нашої школи разом з іншими школярами навчальних закладів нашої країни підтримують захисників Вітчизни - – виготовляють обереги, пишуть листи і готують малюнки зі словами підтримки тих, хто захищає нас на Сході.(Педагог – організатор: Маніцька Н.П.).

    

     Допоки цвіте калина, доти наша рідна  Україна буде пам’ятати своїх героїв, адже колишніх солдатів не буває.

          Дай, Боже, сили нашим солдатам,щоб не лилась українська кров, і  щоб не плакали батько і мати, хай береже їх наша любов.

В.Жарун – заступник директора з виховної роботи

 Володимирівської ЗШ І-ІІІ ст..

 

Переглядів: 399 | Додав: Ария | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]