П`ятниця
03.05.2024
03:08
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
ВОЛОДИМИРІВСЬКА ЗШ І-ІІІ ступенів
Головна » 2016 » Лютий » 9 » Заходи присвячені Соборності та Дню Пам’яті жертв Голокосту
12:04
Заходи присвячені Соборності та Дню Пам’яті жертв Голокосту

У Володимирівській ЗШ І-ІІ ступенів 08.02.16р. на виховних годинах  були проведені заходи присвячені Соборності та Дню Пам’яті жертв Голокосту.

  Класний керівник 2 класу Лисенко Ю.О., провела виховну годину присвячена Дню Соборності «Тобі, Україно, мій мужній народе, складаю я пісню святої свободи».

Класний керівник 10 класу Требунських Є.В. поглибив знання про історичний факт злуки українського народу, його значення, провівши виховну годину «Я славлю рідну Україну»

У 9 класі класний керівник Євенко Л.А., провела тематичний урок «Ідея Соборності України» з елементами вікторини та в 5 класі Євенко С.С.  - виховну годину «Україна для нас єдина та соборна держава» мета яких полягала у вихованні патріотичних почуттів та поваги до державної атрибутики, поглибленні знань про історію виникнення цього свята.

Мета виховної години «День Соборності України: історія та сучасність» у 7 класі полягала у вихованні національної свідомості учнів і людської гідності, а також формування рис громадянина Української держави. Класний керівник Вовненко І.В.

 

 

   Вікторина, присвячена Дню Соборності України під назвою «Я знаю, свою Україну» , підготовлена і проведена класним керівником 6 класу Ковпак Т.С., дала змогу розширити знання учнів про Україну, виховати в них патріотичні почуття та повагу до державних символів.

У одиннадцятикласників  Лісовенко Л.П. викликала інтерес до вивчення історії України, ознайомила з цікавими фактами про Україну, а також поглибила знання про історію виникнення свята.

 

    

Шкільний бібліотекар Черняєва Т.М.  організувала виставку літератури «Наша сила в єдності. Соборна Україна»

     Метою заходів присвячених Міжнародному Дню пам’яті жертв Голокосту було сприяння поглибленню знань з проблемних тем вітчизняної історії, виховання почуття гуманності та сприяння формуванню толерантності у міжнаціональних відносинах. 

 

Так, учні 11 класу переглянули презентацію «Голокост – трагічна сторінка життя нашого народу», учні 10 класу опрацювали урок-реквієм «Запали свічку пам’яті».

Учні 3-4 класу ознайомились з  презентацією «Голокост – трагедія людства». 

Учні 7 класу почали опрацьовувати матеріал для випуску інформаційного бюлетеня до Міжнародного Дня пам’яті жертв Голокосту.

Заступник директора з виховної роботи: Тринчук О.В.

 

 

 

Переглядів: 388 | Додав: Ария | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]